Monitaidetyöpajoja ja tapahtumia RecLabin Tilassa / Multi Art Workshops and events at RecLab Space

~~~ in English below ~~~

Recover Laboratoryn tila aukeaa jälleen! Kesän alussa haljennut putki runteli lattiat, mutta nyt olemme pesiytyneet jälleen Vaasankadulle. Tsekkaa alta loppuvuoden tapahtumien päivämäärät ja ilmoittaudu työpajoihin :)!

TYÖPAJAT

Työpajat on suunnattu luovien alojen tekijöille ja taiteilijoille. Kaikki työpajat ovat maksuttomia. Lue lisää työpajoista ja ilmoittaudu täällä: https://forms.gle/tcPCJpJsXaws8RwC9 

13.10. KLO 14-16.30 //  Aktivismi/konflikti/moninaisuus // Lea Lintula
26.10. KLO 10-16 // Täydellinen työpäivä // Miradonna Sirkka
5.12. KLO 17–21 // VJ DIY Interactive Mayhem with VDMX5 + Controller Input // Pain Fonda
7.12. KLO 18-20 // Alastonmallin piirustus // Sofi Häkkinen
8.12. KLO 18-21 // eXperience design an Xmas giFt // Inna Huttunen

😮 PIKKUJOULUT 😮

1.12. KLO 18–22.
Mikäs sen klassisempi yhteinen juhla kuin pikkujoulut? Monitaiteen saralla toimiva Recover Laboratory toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Tilansa syleilyyn niin kuvataiteen, nykysirkuksen, esitystaiteen kuin muiden taidealojen alojen tekijät ja kokijat. Pikkujouluissa juhlitaan myös Sandra Lola Dadan Ikkunagallerian näyttelyn finissagea <3 Tuo halutessasi pikkuruinen lahja Secret Santa -jakoon. Lahjat jaetaan klo 20 😏

<3*<3 JOULUMYYJÄISET <3*<3

17.12 – 18.12. KLO 12-18
Viime vuonna aloitettu perinne jatkuu! Näistä myyjäisistä löydät kokoelman niin perinteisiä kuin aivan uusia myyjäislöytöjä aina klassisista jouluherkuista ja käsitöistä johonkin ihan muuhun. <3 Nappaa täältä erityiset joululahjat<3

SAAPUMINEN

Vaasankatu 2 a 3, Helsinki.
Soita summeria “Recover Laboratory” ja ota hissi tai portaat 2. Kerrokseen. Matkalla on muutama jyrkkä porras. Recover Laboratoryn Tilassa ja tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lue turvallisemman tilan periaatteet täältä: https://tinyurl.com/recoversafer
Lämpimästi tervetuloa! 

// ENGLISH

Recover Laboratory’s space opens again! We are back in Vaasankatu after a sudden pipe breakdown and water damage! The end of 2023 will bring the most wonderful multi-arts workshops and events. Check out the dates below, mark your calendars and sign up for the workshops!

WORKSHOPS

All workshops are free of charge. They are aimed at artists and creatives from different fields. Read more about the workshops and register here: https://forms.gle/tcPCJpJsXaws8RwC9   

13.10. 14–16.30 // Activism/Conflict/Diversity // Lea Lintula
26.10. 10–16 // Perfect Workday // Miradonna Sirkka
5.12. 17–21 // VJ DIY Interactive Mayhem with VDMX5 + Controller Input // Pain Fonda
7.12. 18–20 // Nude model drawing // Sofi Häkkinen
8.12. 18–21 // eXperience design an Xmas giFt // Inna Huttunen

😮XMAS PARTY😮

1.12. 18-22 
Recover Laboratory warmly welcomes artists and practitioners of visual arts, contemporary circus, performing arts, multi-art practitioners and more to the warmth of our space. Let’s celebrate together. The Xmas party is simultaneously the finissage of Sandra Lola Dada’s exhibition in the Window Gallery <3 Bring a tiny gift to share with Secret Santa if you wish. The gifts will be handed out at 8pm 😏

<3*<3 XMAS MARKET <3*<3

17.12.-18.12.
The XMAS MARKET tradition will continue again! You will find a collection of both traditional and extraordinary finds, from classic Christmas treats and crafts to something completely different.  <3 find your extraordinary christmas gifts from here <3

ARRIVAL INFO

Vaasankatu 2 a 3, Helsinki.
Ring the buzzer “Recover Laboratory” and take the lift or stairs to the 2nd floor! There are a few steep stairs on the way. Recover Laboratory’s space and events are based on the principles of safer space.  Read the safer space principles here: https://tinyurl.com/recoversafer 
A warm welcome!


Posted

in

by

Tags:

.