Tilaustyöt: One Night Only

Sinulla on sähinää kaipaava tapahtuma, tila tai idea. Me tuomme taiteen ja elämyksen. One Night Only on Recover Laboratoryn tilaustyökonsepti, joka taipuu moneksi.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet onnistuneesti lukemattomia esityksiä, installaatioita ja tapahtumia. Tiimimme koostuu konseptisuunnittelun ja käytännön toteuttamisen ammattilaisista, ja taiteilijoihimme lukeutuu muusikkoja, näyttelijöitä, sirkustaiteilijoita ja kuvataiteilijoita. Erityisosaamistamme on inhimillisten kohtaamisten ja kokonaisvaltaisen surrealistisen tunnelman luominen, sekä elämyksellisyyden ja pelillisten elementtien tuominen tilaan kuin tilaan – olipa kyseessä valtava, hyinen luola tai ihan neutraali kokoushuone. 

Ota yhteyttä, niin mietitään juuri teille sopiva kokonaisuus!

MONIAISTISET JA PELILLISET GAALAILLALLISET

Lue lisää

HOTELLI KATAJANOKAN LANSEERAUSTILAISUUS

Lue lisää

IMMERSIIVISET ELEMENTIT JA PERFORMANSSIT KONSERTTISALIKIERTUEELLE

Neljä vuodenaikaa oli Pyhimyksen konserttisalikiertue vuonna 2019. Recover Laboratory loi kiertueen Talvi-, Kevät- ja Kesä -esityksiin immersiivisen ja surrealistisen tunnelman tuomalla konserttilavoille ja yleisön joukkoon nykysirkus- ja performanssitaiteilijoita, vuorovaikutteisia kohtaamisia sekä installaatioita.

Kiertueen Talvi-osuus esitettiin Jyväskylän Paviljongissa ja Kevät Pohjoismaiden suurimmassa konserttisalissa, Tampere-talossa. Kesä-osuuden festivaalikonsertit huipentuivat Flow Festivalin Red Arenalle, Pyhimyksen ja Recover Laboratoryn noustessa perjantai-illan pääesiintyjiksi tummenevassa kesäillassa.

BALTIC CIRCLEN FESTIVAALIKLUBI

Vuonna 2018 Recover Laboratory loihti Baltic Circle -festivaalin ja What the Cirkin yhteisestä klubista räiskyvän, hurmaavan, monitaiteisen pläjäyksen sydäntäsärkevän suloisten ja outojen olentojen johdattelemana. Cirkolla järjestetystä illasta muodostui unohtumaton matka Recover Laboratoryn täyttäessä talon nykysirkuksen, nykytaiteen, musiikin, videon, teatterin ja koodauksen ammattilaisista muodostuvan kollektiivinsa voimin.

Vastasimme illan ohjelman ja esitysten kuratoinnista ja toteuttamisesta. Toteutimme tilan lavastuksen ja visuaalisen ilmeen videotaidetta ja kattoon sijoittuvaa jättimäistä planeetta-installaatiota myöten.

PALKITTU MARKKINOINTITEMPAUS LIIKKUVASSA JUNASSA

Escape Train oli InsideOut Escape Gamesin, TWBA/Helsinki:n, VR:n, Nordisk Filmin ja 20th Century Foxin toteuttama markkinointitempaus Idän pikajuna -elokuvalle. Escape Train oli kaikkien aikojen ensimmäinen liikkuvassa junassa toteutettu immersiivinen teatteri-/pakopelikokemus. 13 tunnin ja lähes 1000 kilometrin matkalla Helsingistä Rovaniemelle kaksi joukkuetta ratkoi arvoituksia ja uppoutui syvälle mysteerien, teatterin ja taiteen maailmaan. Seikkailu livestriimattiin ympäri maailmaa.

Lue lisää

HS:n ja IS:n lisäksi tapahtumasta uutisoivat maailmalla mm. The Sunday Times ja Lonely Planet. Escape Train sai yli 40 000 000 näyttökertaa ja enemmän katsojia kuin mikään kansallinen web-tv-ohjelma tai itse Idän pikajuna -elokuva. Tuotanto palkittiin mm. markkinoinnin Eurobest Awardeilla.

Recover Laboratoryn Inna Huttunen vastasi koko tuotannon kokemussuunnittelusta, jonka lisäksi RecLab toteutti aamuyön tuntien surrealistiset esitykset ja kohtaamiset makuuvaunun käytäville.

c/ TBWA

.