Tricks for money

Tricks for Money ravistelee kulttuurialan käytänteitä tekemällä niistä teoksen. Recover Laboratoryn toiminta pohjautuu muun muassa nykysirkukselle ja sen rajojen venyttämiselle. Toisinaan esityksissä meiltä kysytään: “miksi et tehnyt temppua?”. Vastauksemme tähän on Tricks for Money, joka toitottaa monitaiteisten temppujen ilosanomaa. Halusitpa sitten takaperinvoltteja, maailman hauskimman vitsin, uskomattoman valoshown tai nopea croquis-piirroksen, Tricks for Money on sinua varten!

Yleisöä pyydetään ottamaan esitykseen mukaansa käteistä. Valmistelemattoman oloisessa, loisteputkilla valaistussa tilassa ei ole muuta kuin katsomo. Lavalle astelee Huutokauppakeisari, joka ryhtyy käymään kauppaa yleisön kanssa kuin mikäkin Wall Streetin haikala. Eurolla yksi kuperkeikka, kahdella kaksi?! Kympillä voltti ja vitosella spottivalo?! Kolmen euron hattara! Ja mitähän satasella saa?

Yleisö neuvottelee temppujen hinnasta yhdessä tekijöiden kanssa. Mitä kaikkea esiintyjät, suunnittelijat ja teknikot ovat valmiita tekemään julkisesti, rahan tähden?

Työryhmä:
Konsepti: Miradonna Sirkka / Recover Laboratory

Ensi-ilta:
TBA 

.